Φωτό-ντοκουμέντο: Ο Μάρκος Σεφερλής δεν πληρώνει στις ταβέρνες! (Pic)

Φωτό-ντοκουμέντο: Ο Μάρκος Σεφερλής δεν πληρώνει στις ταβέρνες! (Pic)

Ποιος ο λόγος.

Mπορεί τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός και επιχειρηματίας Μάρκος Σεφερλής να μην είχε τόσο καλά νέα όσον αφορά τη συνέχεια της τηλεοπτικής του σειράς στον ΑΝΤ1 και μπορεί να βρέθηκε να απαντάει στον Λάκη Λαζόπουλο ύστερα από τις δηλώσεις του δεύτερου, όμως έχει πάντα την υποστήριξη του κοινού του σε κάθε πλευρά της Ελλάδας.

Μετά από τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση, το θέατρο και το σινεμά, αλλά και τις άλλες επιχειρήσεις του, ο ηθοποιός απολαμβάνει τις μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης του κοινού του, ακόμα και εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Αυτό έγινε πρόσφατα, όταν ο Μάρκος Σεφερλής επισκέφτηκε το ταβερνάκι «Το Ηλιοβασίλεμα» και αφού ζήτησε τον λογαριασμό βρέθηκε προ εκπλήξεως από όσα έγραφε η απόδειξη.

«Ο λογαριασμός είναι πληρωμένος από τις ατελείωτες στιγμές γέλιου που μας έχετε χαρίσει!!! Σας ευχαριστούμε!!» έγραφε χαρακτηριστικά με κεφαλαία το χαρτάκι, με τον ηθοποιό να συγκινείται και να ανεβάζει σε instastory την φωτογραφία της απόδειξης.

Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα του isntastory: «Αυτό θα πει αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ», ευχαριστώντας τους ανθρώπους του εστιατορίου για την αγάπη τους.

Φωτό-ντοκουμέντο: Ο Μάρκος Σεφερλής δεν πληρώνει στις ταβέρνες! (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.