Πιο χυμώδης από ποτέ, με μαγιό χωρίς ρετούς: Η Εύα απ' το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έφτασε 41 και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης (Pics)

Πιο χυμώδης από ποτέ, με μαγιό χωρίς ρετούς: Η Εύα απ’ το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έφτασε 41 και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης (Pics)

15 χρόνια μετά παραμένει κούκλα.

Την Ιωάννα Πηλιχού μάθαμε για τα καλά ως την Εύα, την κόρη της Κατερίνας Λέχου στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» πριν 15 χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις κατά κύριο λόγο και λιγότερο σε τηλεοπτικές δουλειές.

Στην τηλεόραση είχε κυρίως γκεστ συμμετοχές σε σειρές με αυτοτελή επεισόδια, ενώ πέρσι την είδαμε με βασικό ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς».

Ούσα πλέον στα 41 της, η Ιωάννα Πηλιχού μεγαλώνει το παιδί της και έχει, φυσιολογικά, μια διαφορετική εικόνα απ΄αυτή που μπορεί να θυμάται η πλειοψηφία του κοινού. Ο πρώτος της ρόλος την σημάδεψε, είναι αναμφίβολα στοίχημα να καταφέρει να βρει τον ρόλο που θα την απαγκιστρώσει απ΄αυτή τη σύνδεση, αλλά σε κάθε περίπτωση η Ιωάννα Πηλιχού κάνει τις επιλογές της χωρίς να έχει αυτό το βάρος στη σκέψη της.

Όπως επίσης είναι μια γυναίκα πληθωρική και πιο χυμώδης, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από το Instagram που ακολουθούν.

Απλά υπέροχη:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.