Άγριο ξύλο SNIK σε live του | Κυνήγαγε κόσμο με καρέκλα - Σοκαριστικές εικόνες (Vid)

Άγριο ξύλο SNIK σε live του | Κυνήγαγε κόσμο με καρέκλα – Σοκαριστικές εικόνες (Vid)

Tραυματισμοί, αίματα και καρέκλες σε κλαμπ της επαρχίας.

Ακόμα ένα, μεταξύ πολλών, επεισόδιο βίας και άγριου καβγά με πρωταγωνιστές τράπερς και το κοινό τους, σημειώθηκε στην Κατερίνη, αυτή τη φορά σε συναυλία που έδινε ο δημοφιλής εκπρόσωπος του είδους Snik σε γνωστό μαγαζί της πόλης το οποίο είχε γεμίσει από νεραρά παιδιά, φαν του τράπερ.

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς καθώς υπήρχε ένταση από νωρίς ανάμεσα στους νεαρούς θαμώνες του μαγαζιού. Όπως δείχνουν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Youtube και τα social media, η κατάσταση έγινε ακόμα πιο αναξέλεγκτη όταν ο Snik βούτηξε από τη σκηνή προς το κοινό.

Από το σημείο εκείνο και μετά χάθηκε τελείως ο έλεγχος και ξεκίνησε άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες. Την παρέα θαμώνων του μαγαζιού και της παρέας του τράπερ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υπήρξε τουλάχιστον ένας τραυματισμός μετά τον άγριο καβγά, όταν κάποιο από τα γυάλινα ποτήρια τον πέτυχε στο πρόσωπο γεμίζοντάς το αίματα.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνονται ακόμα και άτομα που σήκωσαν καρέκλες για να χτυπήσουν ανθρώπους που συμμετείχαν στον καβγά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.