«Δε νιώθω θλίψη, μα...»: Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη νέα σχέση του SNIK (Pic)

Μετά την επίδειξη πλούτου του SNIK | Η αινιγματική ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αποτελεί την καλύτερη απάντηση (Pic)

Μάλλον η ανάρτησή της Ηλιάνας δεν ήταν τυχαία.

Μια έντονη επιθετικότητα βγάζει στα stories του εσχάτως ο Snik και κάνει μια διαρκή επίδειξη πλούτου που εύλογα προκαλεί εξίσου έντονη κριτική. Μπορεί το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη να μην πέρασε αναπάντητο από τον τράπερ, που την αποκάλεσε αντιπαθέστατη, αλλά στην περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα κρατήσει λογικά σιγήν ιχθύος.

Η Ηλιάνα έκανε ένα story με ένα quote που λέει «Φιλική υπενθύμιση: δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την πνευματική ηρεμία» και δεν μοιάζει να είναι κάτι το τυχαίο, δεδομένου ότι ο Snik επιδεικνύει τον υλικό του πλούτο, αλλά… δε δείχνει να έχει καμία πνευματική ηρεμία.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ηλιάνα είχε δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις της πως αγαπάει τον Snik, πως διατηρούσαν μέχρι τότε φιλικές σχέσεις, αλλά και πως δεν θέλει να τον βλέπει να παίρνει τον δρόμο της βίας. Για το αν τα δεδομένα άλλαξαν υπό το φως των νέων τους σχέσεων, αλλά και των περιστατικών βίας που περικυκλώνουν ή στα οποία εμπλέκεται ο Snik κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα…

Μετά την επίδειξη πλούτου του SNIK | Η αινιγματική ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αποτελεί την καλύτερη απάντηση (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.