Ελένη Λιάσκα | H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» εκπλήσσει τους πάντες με την εικόνα της 18 χρόνια μετά (Pics)

Στα 39 της στη Ρωσία: H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ (Pics)

Έχει κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της η Ελένη Λιάσκα.

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε. «Το Καφέ της Χαράς» έκανε το comeback πριν από δύο χρόνια, όμως εκείνη δεν είχε συμμετοχή στο sequel. Το όνομα «Γωγώ» ακούστηκε σε κάποια επεισόδια, αλλά η ίδια προς απογοήτευση του κοινού δεν έδωσε το «παρών». Η Ελένη Λιάσκα είναι πια 38 χρονών και εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφήσει την Ελλάδα και ζει στη Ρωσία και την Αμερική με τον σύζυγό της, όπου ασχολείται με την υποκριτική και διδάσκει κιόλας, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο προφίλ της στο Instagram.

Εκεί, η Ελένη Λιάσκα αριθμεί λιγότερους από 3 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram, κάτι που σε κάνει να σκεφτείς τι χαμός θα γινόταν αν κυκλοφορούσε σήμερα πρώτη φορά «Το Καφέ της Χαράς» και έκανε αυτά τα τρελά νούμερα τηλεθέασης, τι boost θα έδινε στους ηθοποιούς.

Σε κάθε περίπτωση, η όμορφη ηθοποιός καταφέρνει να συγκεντρώνει τα likes και τα επαινετικά σχόλια, ιδίως για το ότι δεν βάζει φίλτρα και δείχνει το πρόσωπό και το σώμα της όπως είναι, δηλαδή άκρως θηλυκό και διόλου επιτηδευμένο.

Σήμερα, πιο χυμώδης από κάθε άλλη φορά, η όμορφη Ελένη κάνει τη διαφορά με την αλήθεια της και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.