Love Island: Οι λήψεις της εντυπωσιακής Ιωάννας Τζανή που... έγραψαν ιστορία (Pics)

Love Island: Οι λήψεις της εντυπωσιακής Ιωάννας Τζανή που… έγραψαν ιστορία (Pics)

Τα λόγια είναι περιττά...

Το Love Island είναι μια πολύ… ιδιαίτερη παραγωγή του ΣΚΑΪ, η οποία κατάφερε να γίνει talk of the town και αποτέλεσε «ένοχη απόλαυση» για μια συγκεκριμένη μερίδα του κοινού. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης και, όπως όλα δείχνουν, «κόβεται».

Στο παιχνίδι, όμως, πρόλαβαν και παρέλασαν σωρεία εντυπωσιακών γυναικών, με την Κλαούντια να κλέβει τα φώτα, πριν κάνει την εμφάνισή της ο… τυφώνας Ιωάννα Τζανή, η οποία πραγματικά έκανε το ανδρικό κοινό να αλυχτά και να την κοιτάει θαμπωμένο σε κάθε της κίνηση.

Ως γνωστόν η πανέμορφη δημοσιογράφος αποχώρησε από το παιχνίδι όταν έφυγε και ο Γιώργος Κόρκας, με τον οποίον είχε έρθει πολύ κοντά. Η δική της απουσία έκανε πολύ κόσμο από τους φαν του παιχνιδιού να τα βάψουν σκοτεινό μαύρο, καθώς η Ιωάννα ήταν χάρμα οφθαλμών σε κάθε της βήμα και προκαλούσε ταχυπαλμίες που σ’ έκαναν ν’ αναρωτιέσαι αν το καρδιακό σου χτύπησε την πόρτα.

Κι επειδή μετά τη φυγή της γλυκύτατης κ. Τζανή ένα στερητικό σύνδρομο μας έπιασε, ας δούμε ορισμένες λήψεις της που τρελαίνουν κόσμο.

Είστε έτοιμοι;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.