Χωρισμός Piqué: H Shakira επιτέλους αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν με ένα τραγούδι

Χωρισμός Piqué: H Shakira επιτέλους αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν με ένα τραγούδι

Το τέλος μιας κάποτε παραμυθένιας σχέσης.

Χώρισαν, πήραν διαζύγιο, εξέθεσαν ο ένας τον άλλον δημόσια -ο Piqué ενδεχομένως περισσότερο τη Shakira-, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει και μια δίκη να εκκρεμμεί για φοροδιαφυγή, τελευταία ρεπορτάζ τη θέλουν να μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία και μέσα σε όλα αυτά η Shakira καλείται να προωθήσει και τη μουσική της, το νέο της τραγούδι.

Η ίδια, κυκλοφόρησε το τραγούδι Monotonia κι εκεί λέει πολλά για την σχέση της με τον Καταλανό ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να του ρίχνει το φταίξιμο. Είναι ότι ρίχνει την ευθύνη σε αυτό που συμβαίνει πάντοτε στους ανθρώπους που είναι για χρόνια μαζί και κάποια στιγμή φεύγει ο έρωτας: στη μονοτονία.

Κάποιοι χαρακτηριστικοί στίχοι:

«Ποτέ δεν είπα τίποτα, αλλά με πλήγωσε/Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε/ Εσύ κάνεις τα δικά σου και εγώ κάνω το ίδιο/ Ήμασταν συνένοχοι του εγωισμού/ Ξεχάσαμε τι ήμασταν κάποτε/ Και το καλύτερο είναι ότι δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ/ Φταίει η μονοτονία/ Δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ/ Φταίει η μονοτονία/ Ποτέ δεν είπα τίποτα, αλλά με πλήγωσε/ Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε».

Στην ουσία, η Shakira αποδέχεται πως είναι ευθύνη και των δύο που η σχέση τους τελείωσε και τώρα θα πρέπει να πάνε παρακάτω στη ζωή τους, ενώ μοιράζονται δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.