Κακά μαντάτα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αποκάλυψη GNTM | Αυτός είναι ο κριτής που έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Vid)

Στενός της συνεργάτης «έδωσε» τον άνθρωπο από τον οποίο έχει παράπονο η παρουσιάστρια και μοντέλο.

Mπορεί το Love Island να μην μακροημέρευσε στα δρώμενα της ελληνικής τηλεόρασης, η παρουσιάστριά του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως δέχτηκε θετικές κριτικές για τη δουλειά που έκανε σε ένα reality το οποίο κόστισε πολλά χωρίς να φέρει πίσω όσα η παραγωγή και ο ΣΚΑΪ προσδοκούσαν.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια που ασχολείται με την ελληνική τηλεόραση, ως κριτής και παρουσιάστρια εκπομπών και έχει μιλήσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για ανθρώπους που της έκαναν bullying όταν επέστρεψε από την Αμερική και βρέθηκε ως κριτής στο GNTM.

O πρώην συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Παναγής Τζωρτζάτος, με τον οποίον συνεργάστηκαν στην εκπομπή Pop Up, μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» και αποκάλυψε το πρόσωπο το οποίο πίεζε την Ηλιάνα την εποχή της συνεργασίας τους στο ριάλιτι μόδας του Star.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό», είπε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.