Διαζύγιο - «βόμβα» για Jennifer Lopez & Ben Affleck; Η φωτό που «πρόδωσε» το τέλος (Pic)

Νέα «βόμβα» για Lopez – Affleck | Έφυγε από το σπίτι της Jennifer ο ηθοποιός – Toυ «απάντησε» με μια φωτό (Pic)

Tι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι;

To ζευγάρι των Jennifer Lopez και Ben Affleck φαίνεται να συγκεντρώνει ξανά τα φώτα πάνω του, όχι για τους λόγους που περιμέναμε μετά την επανασύνδεσή τους και τον γάμο τους, καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους που κάποια Μέσα παρουσιάζουν τόσο σοβαρά ώστε να μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξη ανάλογη του διαζυγίου Σακίρας-Πικέ.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ της Marca ο ηθοποιός φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη και να ζει μακριά από τη JLo. Το ρεπορτάζ μάλιστα της Marca επιβεβαιώνουν και άλλα διεθνή Μέσα που μιλούν για αδυναμία του Ben Affleck να ακολουθήσει τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας που έχει ζητήσει η σύζυγός του και για την τήρηση των οποίων η ίδια είναι πολύ αυστηρή.

Ο ίδιος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι για να υπάρξει μία απόσταση, στην προσπάθειά του να βρει τρόπο να υπάρξει νέα προσέγγιση, ενώ η ίδια η σούπερ σταρ αποφάσισε να απαντήσει στα ρεπορτάζ με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, προσπαθώντας να δείξει προς τα έξω πως τα προβλήματα στη σχέση των δυο τους δεν είναι και τόσο σοβαρά.

Η JLo, ανάρτησε πριν λίγες ημέρες φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας στον φακό φορώντας ένα κολιέ στο λαιμό το οποίο έγραφε «Jennifer&Ben» βάζοντας με τον τρόπο της τέλος στις φήμες περί διαζυγίου.

Χωρίς, βέβαια, να αρνείται το γεγονός πως οι δυο τους τις τελευταίες εβδομάδες δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.