Νέα αναβολή: Ούτε τώρα θα παντρευτούν Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά

Νέα αναβολή: Ούτε τώρα θα παντρευτούν Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά

Ποιοι οι λόγοι της αναβολής

Aλλαγές στον προγραμματισμό του γάμου τους, φαίνεται πως θα κάνει το ζευγάρι της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου Secret και της Σάσας Σταμάτη, το οποίο επικαλείται προσωπικές πληροφορίες που αφορούν οικογενειακά θέματα για τους λόγους των αλλαγών.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο γάμος που είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του 2022 αναβάλλεται και μεταφέρεται κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Ο πρώην παίκτης του Survivor που έφτασε μία ανάσα από το τρόπαιο του 2022 και η γνωστή παρουσιάστρια, είχαν ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους με σκοπό αυτός να γίνει λίγο πριν φύγει το 2022.

Το δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη αναφέρει ότι σοβαροί οικογενειακοί λόγοι, αναγκάζουν το ζευγάρι να περιμένει τη νέα χρονιά για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς όπως γράφει χαρακτηριστική η δημοσιογράφος θέλουν «να είναι όλα καλά στην οικογένειά τους».

Παρόλα αυτά η μέλλουσα νύφη έχει διαλέξει ήδη το νυφικό της εδώ και καιρό χωρίς τους λόγους της προσωρινής αναβολής να αλλάζουν κάτι στις προετοιμασίες του γάμου, παρά μόνο στην ημερομηνία τέλεσής του.

Μιλώντας στο «Happy Day» το ζευγάρι τοποθέτησε την ημερομηνία του γάμου περίπου στην άνοιξη του 2023.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.