Η φωτό που τα είπε όλα: Η Δέσποινα Βανδή φιλά τον Βασίλη Μπισμπίκη στο instagram και… σαρώνει τα πάντα (Pic)

Λιώνει για την Δέσποινα και φαίνεται: «Ξεσάλωσε» για χάρη της Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης!(Vid)

Δε χάνει πρεμιέρα της συντρόφου του.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη δεν υπάρχει καθόλου βήχας αλλά πολύς έρωτας. Ο οποίες εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία, με κάθε μέσο ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο έχει να αντιμετωπίσει και τα φώτα της δημοσιότητας που πέφτουν πάνω τους διαρκώς στην ευτυχισμένη αυτή περίοδο που διανύουν.

Ο πρωταγωνιστής του «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA βρέθηκε στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Δέσποινας μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες, στην οποία δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκε όρθιος στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού να τραγουδάει και να διασκεδάζει με φωνές και τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Ο φακός τον ακολουθούσε όσο η Δέσποινα Βανδή ερμήνευε μία από τις επιτυχίες της μέσα στην απαστράπτουσα εμφάνιση που είχε επιλέξει για την πρεμιέρα της. Το ζευγάρι δε χάνει ο ένας τις πρεμιέρες του άλλου τον τελευταίο καιρό, είτε πρόκειται για θεατρική παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη, είτε για τηλεοπτική πρεμιέρα της Δέσποινας είτε για ξεκίνημα μουσικού σχήματος από την ίδια.

Τα πλάνα από το ξεσάλωμα του Βασίλη Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της συντρόφου του προέβαλε η εκπομπή «Open Weekend».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.