Νέο ξέσπασμα Τριαντάφυλλου κατά Καινούργιου: «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου; Είναι το παπ@ρ€ς βρισιά;»

Νέο ξέσπασμα Τριαντάφυλλου κατά Καινούργιου: «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου; Είναι το παπ@ρ€ς βρισιά;»

Δε λέει να τελειώσει η κόντρα τους.

Ξέσπασε ακόμα μία φορά ο Τριαντάφυλλος κατά της Κατερίνας Καινούργιου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου με αφορμή τίτλο που είδε στην εκπομπή της παρουσιάστριας του ALPHA και ανέφερε το όνομά του χωρίς να υπάρχει λόγος..

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υπήρξε ένας τίτλος για την αποχώρηση της Ναταλί Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη από το J2US ο οποίος ανέφερε: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US», κάτι που ενόχλησε πολύ τον τραγουδιστή.

«Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο;», δήλωσε ενώ συμπλήρωσε:

«Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί; Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.