«Δεν μου άρεσε καθόλου...»: O Διονύσης Σχοινάς ανατρέπει όσα πιστεύαμε για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Καίτη Γαρμπή (Vid)

«Δεν μου άρεσε καθόλου…»: O Διονύσης Σχοινάς ανατρέπει όσα πιστεύαμε για τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Καίτη Γαρμπή (Vid)

Ποιος είπε ότι ο έρωτας αρχίζει με την πρώτη ματιά;

Για σχεδόν 25 χρόνια, ακούμε πάντα την ίδια ιστορία γύρω από το πώς παντρεύτηκαν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, με την περίφημη πρόταση στο σόου της Ρούλας Κορομηλά. Βλέπουμε και τους δύο να εξηγούν δημόσια το πόσο ερωτευμένοι παραμένουν και πόσο θέλουν ο ένας τον άλλον. Για μια φορά, ακούσαμε, από το στόμα του Διονύση Σχοινά, πως η πρώτη τους συμπαρουσία δεν ήταν αυτό που λένε «το ξεκίνημα ενός έρωτα».

Μιλώντας στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στηνΕΡΤ, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε, ίσως για πρώτη φορά, πως όταν είδε πρώτη φορά την Καίτη Γαρμπή, δεν του άρεσε ούτε η φωνή της ούτε η εμφάνισή της. Ήρθε όμως η παρουσία της στη Eurovision, όπου την είδε και εκεί κατάλαβε για πρώτη φορά πως θα την κάνει γυναίκα του.

«Την πρώτη φορά που την είδα δε μου άρεσε, πρέπει να ήταν και κρυωμένη εκείνη την ημέρα και δε μου άρεσε ούτε όπως τραγούδαγε και γενικά είπα στους κολλητούς μου ότι δε μου άρεσε.

Την είδα μετά στην Eurovision και έπαθα σοκ. Ακούω την χροιά της που είναι καταπληκτική, βλέπω και το κοντινό της με τα απίστευτα μάτια της και τρελάθηκα. Όταν την ξαναείδα ήμουν με τον Λάμπη Λιβιεράτο και του είχα πει ότι θα την παντρευτώ. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.