Η σύντροφος του SNIK τον αποκαλεί «π@τσ@βούρη» και «απαντά» στα αρνητικά σχόλια (Vid)

SNIK – Γιώτα Ιωαννίδου | Αγνώριστος ο τράπερ στην πρώτη τους κοινή φωτό μετά την επανασύνδεση – Το νέο, εκκεντρικό του look (Pic)

Πιο εκκεντρικός από ποτέ ο SNIK.

Ότι ο Snik είναι ένας αρκετά εκκεντρικός τύπος, σε χαρακτήρα και εμφάνιση, το έχουμε πια εμπεδώσει. Αυτή η εκκεντρικότητά του όμως αυξήθηκε από τότε που έγινε ζευγάρι με την Γιώτα Ιωαννίδου που είναι και πιο ταιριαστή η φιλοσοφία της με τη δική του, σε σχέση για παράδειγμα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μπορεί να πέρασαν από 40 κύματα, όμως ο τράπερ και το μοντέλο είναι και πάλι ζευγάρι και δεν λείπουν τα απανωτά stories από τις κοινές τους δραστηριότητες.

Σε μία εξ αυτών, τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί μέσα σε κάποιο ασανσέρ, με τη Γιώτα Ιωαννίδου να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Σε αυτή, ο Snik είναι στην πιο εκκεντρική του κατάσταση, έχοντας βάψει το μαλλί του φούξια, θυμίζοντας κάτι από… τσιχλόφουσκα, ενώ φοράει και μια χαρακτηριστική μεγάλη αλυσίδα και ένα στραφταλιζέ παντελόνι με παγέτες.

SNIK - Γιώτα Ιωαννίδου | Αγνώριστος ο τράπερ στην πρώτη τους κοινή φωτό μετά την επανασύνδεση - Το νέο, εκκεντρικό του look (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.