Survivor | Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχτηκαν εμμέσως τον χωρισμό τους on camera (Vid)

Survivor | Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχτηκαν εμμέσως τον χωρισμό τους on camera (Vid)

Δεν υπάρχουν πια λόγοι να το κρύβουν.

Το Survivor All Star έκανε την πολυαναμενόμενή του πρεμιέρα το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ και από το ξεκίνημά του ξεκίνησαν οι ανατροπές στη δημιουργία των ομάδων. Πιο έντονα έζησαν τη δημιουργία των ομάδων τα ζευγάρια του ριάλιτι, ακόμα και αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που όπως όλα δείχνουν δεν είναι μια μαζί και στη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος επιλέχτηκε να είναι στους «Μαχητές» και η Ευρυδίκη στους «Διάσημους» με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να τους ρωτάει αμέσως πώς αισθάνονται για τον «χωρισμό» τους αυτό. Οι απαντήσεις που πήρε είναι μάλλον αποκαλυπτικές καθώς ο διάλογός του με τους δυο παίκτες έδειξε ότι το πρώην ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και δε θα τους ενοχλήσει ότι θα είναι αντίπαλοι.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην κόκκινη ομάδα. Πρέπει να χάρηκα μόνο εγώ, μου είχε λείψει από το 2017 το κόκκινο. Τι άλλο θέλεις να σου απαντήσω;».

Γιώργος Λιανός: «Παιδιά εδώ είναι it’s complicated η κατάσταση. Δεν ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή προλάβατε εσείς πρώτοι».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχω κάποιον με τόση άνεση να γκρινιάζω και να με ηρεμεί».

Γιώργος Λιανός: «Δεν γίνεται να μην ρωτήσω τον πιο έμπειρο άνθρωπο στην γκρίνια της Ευρυδίκης! Κωνσταντίνε».

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πάλια καλά είμαστε σε αντίπαλη ομάδα. Θα φάει άλλος την γκρίνια. Εγώ θα είμαι άνετος εδώ πέρα, να κερδίζουμε, να περνάμε ωραία».





Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.