Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Δεν συγχωρώ την απιστία…» (Vid)

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Δεν συγχωρώ την απιστία…» (Vid)

Τι είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης χώρισαν μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz αφού το ζευγάρι εμφανιζόταν να είναι ένα βήμα πριν τον γάμο.

Στην εκπομπή «Breakfast @Star» προβλήθηκε η πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η δημοσιογράφος, αρχικά, ρώτησε την τραγουδίστρια αν είναι σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να απαντά: «Καλά πήγε κι αυτό».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι σε μία φάση αλλαγών στη ζωή της.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι αυτό που δεν συγχωρεί είναι η απιστία. «Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν έχει απιστήσει η ίδια, η τραγουδίστρια απάντησε με περισσή ειλικρίνεια. «Επειδή δε μου αρέσει να είμαι ο μπιπ της παρέας, το έχω κάνει για μένα για να μη νιώθω μπιπ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.