Χώρισε ο Τριαντάφυλλος; Η σύζυγός του  δηλώνει... «ελεύθερη» (Pic)

Την «έσφαξε» με το βαμβάκι: Ατάκα-φωτιά από τον Τριαντάφυλλο για την… άπιστη Καρολίνα Καλύβα

Έπεσε στο στόμα του τραγουδιστή και πρώην παίκτη του ριάλιτι.

Μπορεί να μην εμφανιστεί στον φετινό κύκλο του Survivor All Star ως παίκτης, ο Τριαντάφυλλος όμως σε κάθε ευκαιρία σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο νησί του Άγιου Δομίνικου. Δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί φυσικά για το ερωτικό «σκάνδαλο» του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Ιωαννίδη.

«Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και του χρόνου. Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση, δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος λέει ότι ήταν μαζί. Είναι περίεργο», σχολίασε ο Τριαντάφυλλος αρχικά για τη σχέση της παίκτριας με τον ράπερ Bo.

Όσον αφορά την καλύβα στην οποία γίνονταν οι μυστικές συναντήσεις των παικτών ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε: «Στη συγκεκριμένη καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ξέρω ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου. Δεν είχα αντιληφθεί τότε παίκτες να πηγαίνουν εκεί, εκτός από τον Σάκη και τη Μαριαλένα που ήταν μαζί».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.