Εξοργισμένος με τη Βανδή ο Γιώργος Θεοφάνους: «Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια;» (Vid)

Εξοργισμένος με τη Βανδή ο Γιώργος Θεοφάνους: «Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια;» (Vid)

Φανερά θυμωμένος ο γνωστός δημιουργός.

Στο «Πρωινό μας» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο φινάλε της μουσικής του εκπομπής στο OPEN όσο για στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία μάλλον… δεν του άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου. Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο Mega. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι. Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω», σχολίασε για την εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα».

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή; Ο Θεοφάνους έκανε λόγο για «αθέτηση συμφωνίας» από πλευράς της τραγουδίστριας, με την οποία είχαν ανακοινώσει πως θα κυκλοφορούσαν μαζί έναν ολοκληρωμένο δίσκο.

«Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό μας»:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.