Η Έλενα Παπαρίζου «τελειώνει»  Light και SNIK με μια ανάρτηση (Pic)

Μετά το ξύλο στα MAD: Η δημόσια «συγγνώμη» του SNIK στην Έλενα Παπαρίζου στα μπουζούκια (Vid)

Ένα νόημα αρκούσε.

Ήταν Ιούνιος του 2022 όταν η βία ξέσπασε στις εξέδρες των Mad VMA μεταξύ των τράπερς SNIK και Light αλλά και τη συνοδείες σωματοφυλάκων τους με αποτέλεσμα να πάρουν μαζί τους στον καβγά, χωρίς τη θέλησή τους, παραβρισκόμενους καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων και την Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου, που ήταν μπροστά στο σκηνικό είχε αποχωρήσει από τα βραβεία. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας δεν έγινε ποτέ ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, η τραγουδίστρια είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Η τραγουδίστρια είχε γράψει τότε: «Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα.

Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας. Με αγάπη και εκτίμηση, Έλενα».

To βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου, ο τράπερ SNIK επέλεξε να διασκεδάσει στο κέντρο που τραγουδάει η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, βρισκόμενος μάλιστα στα μπροστινά τραπέζια.

Ο SNIK πετούσε αμέτρητα πανέρια με λουλούδια στην Έλενα και τον Γιώργο, ενώ η κάμερα τον κατέγραψε την ώρα που οι τραγουδιστές ερμήνευαν ένα ντουέτο, να της κάνει νοήματα ότι όλα είναι καλά, ζητώντας έτσι μία άτυπη συγγνώμη για όσα συνέβησαν τον Ιούνιο της προηγούμενης χρονιάς στα βραβεία του MAD.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.