Μετά την Τούνη, τέλος στη φιλία της και με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | Μεγάλος τσακωμός και unfollow για τη Βρισηίδα Ανδριώτου (Vid)

Μετά την Τούνη, τέλος στη φιλία της και με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | Μεγάλος τσακωμός και unfollow για τη Βρισηίδα Ανδριώτου (Vid)

Δε θέλει να ακούει καν το όνομά της το μοντέλο.

Mια φιλία, τουλάχιστον διαδικτυακή, φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος της με αφορμή του Survivor All Star και όσα ακούστηκαν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα, σύντροφο της επίσης παίκτριας του ριάλιτι και φίλης της Ευρυδίκης, Bρισηίδας Ανδριώτου.

Το μοντέλο είχε δηλώσει στο «Πρωινό μας» για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

«Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη, δε θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση αυτό. Είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει στον κόσμο, αλλά εγώ είμαι στο γυαλί λόγω Survivor και εκτίθεμαι. Δεν μου αρέσει, προσέχω τι δείχνω, δείχνω την διατροφή μου για να βοηθήσω ανθρώπους, το στιλ μου, δείχνω κάποια πράγματα από την προσωπική μου ζωή, αλλά όχι την προσωπική μου ζωή και δεν μου αρέσει.

Νιώθω εκτεθειμένη από την Ευριδίκη. Με στεναχωρεί που βλέπω την Ελευθερία να κλαίει, αλλά τώρα το θυμήθηκε ότι κάνει κακό στην καριέρα της. Ήθελε να φτιάξει την εικόνα της και τα έκανε μαντάρα. Δε θα πω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου, το έχω ξαναπεράσει αυτό να κράζει φίλη μου τον σύντροφό μου και δεν θα κάτσω να πω τι έχει κάνει και τι έχω ακούσει, αυτό αφορά εμένα.

Η Ευρυδίκη δεν συμπαθεί τον Σπύρο, δεν βγαίνουμε όλοι μαζί για αυτόν τον λόγο… Μου είπε ότι είναι επιλογή σου και το σέβομαι αλλά δεν έχει κάνει πίσω. Δεν έχει κάτσει μαζί του να τον γνωρίσει, κρίνει με το ότι την είπε κλέφτρα και ψεύτρα», είχε δηλώσει στην εκπομπή

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τελικά αποφάσισε να κάνει unfollow και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κάτι που δεν έχει κάνει, τουλάχιστον ως τώρα, από την πλευρά της η Ευρυδίκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.