Πιο γυμνασμένη από ποτέ: Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μια άλλη 2 χρόνια μετά το Survivor (Pics)

Πιο γυμνασμένη από ποτέ: Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μια άλλη 2 χρόνια μετά το Survivor (Pics)

Πρωταθλητισμό με το καλημέρα στο νέο της άθλημα.

H Aθηνά Ευμορφιάδη μετά το διάλειμμα που έκανε στην αθλητική της καριέρα, δύο χρόνια πριν με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, δείχνει ότι επέστρεψε για τα καλά σε ένα αγώνισμα που δεν έχει να κάνει και πολλά με αυτό που την ανέδειξε και την έφτασε να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Πάντα η Αθηνά ξεχώριζε για το δυναμικό της σώμα, κάτι λογικό για μία κικ μπόξερ παγκόσμιου επιπέδου. Πλέον όμως η αθλήτρια που ξεκίνησε από τα 11 της με το καράτε και μεταπήδησε στα 19 της στο κικ μπόξινγκ, έκανε ολική στροφή στην αθλητική της καριέρα ξεκινώντας το μπόντι μπίλντινγκ.

Όπως θα δούμε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η μετάβαση της έγινε με θαυματουργό τρόπο και άμεσα αποτελέσματα, καθώς ήδη κατάφερε να κάνε πρωταθλητισμό κερδίζοντας τη δεύτερη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το αξιοθαύμαστο σώμα της την έφτασε ως το δεύτερο σκαλί του βάθρου, με την ίδια σε ανάρτησή της να υπόσχεται ότι αυτό δεν την αρκεί και θα επιστρέψει σύντομα. ακόμα πιο δυνατή για να κερδίσει την πρωτιά.

«Το έκανα και αυτό!πολύ δύσκολο το ομολογω!? πόση τρέλα μπορεί να έχω δεν ξέρω…??‍♀️? το μόνο που ξέρω είναι ότι μου λείπουν τα γάντια μου!αλλά θα προσαρμοστώ και θα πω πως η προπονητική μου πορεία είναι η εξέλιξη μου! Ο αθλητικός μας σύλλογος θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους!Πάντα είχα την τρέλα με το σώμα μου, και με την σωστή διατροφή ως επαγγελματίας αθλήτρια ήθελα πάντα να το υποστηρίζω και στην εμφάνιση μου αυτό που είμαι! Μαθαίνω παρά πολλά από αυτό το άθλημα ώστε να έχω την δυνατότητα να μπορώ να προσφέρω στις γυναίκες, στους άντρες, και παιδιά σωστές γνώσεις ώστε να τους βοηθάω στην σωματική τους διάπλαση!για ένα υγιείς σώμα για ενα σωστό δρόμο υγειήνης ζωής! Δύσκολο να κρεμάσω γάντια στον πρωταθλητισμό αλλα φτάνω στο τέλος μου γιατί έχει και η οικογένεια προτεραιότητα!τόσα χρόνια τους ταλαιπωρώ τους ζήτω συγνώμη! ???? όσο για τον αγώνα μου σε αυτό το όμορφο άθλημα θα γυρίσω σύντομα για την πρωτιά που μου στέρησαν!????και ελπίζω να μην έχω πάλι τα γυναικολογικά μου την ώρα του αγώνα!???‍♀️Όλα του γάμου δύσκολα και εγώ ζορισμένη!?αλλα ποσό όμορφο η γυναικεία φύση να σου χτυπάει την πόρτα και στα ζόρια! Αυτό είναι ΥΓΕΙΑ!???»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.