6 μήνες μετά τον αποκλεισμό και το πρωτοφανές ξέσπασμά της: Αγνώριστη η τρανς Έβελιν του GNTM (Vid)

6 μήνες μετά τον αποκλεισμό και το πρωτοφανές ξέσπασμά της: Αγνώριστη η τρανς Έβελιν του GNTM (Vid)

Η μεταμόρφωσή της μέσα σε λίγους μήνες.

Η Έβελυν Κλεάνθους, το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που είχε συμμετάσχει στο πρόσφατο διαγωνισμό του GNTM, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το πέρασμά της από το ριάλιτι μόδας, για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον.

Το μοντέλο το θυμόμαστε, μεταξύ άλλων, και για το ξέσπασμά της στα bootcamp, όταν κόπηκε και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί καταρρέοντας ψυχολογικά.

«Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δεν μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο. […] Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό. Ευχαριστώ, αυτά.. τέλος… period… Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε. Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω!», είχε πει λίγο μετά το «κόψιμό» της από τους κριτές.

Σήμερα, 6 μήνες μετά από εκείνη την ημέρα, η Έβελυν έχει αλλάξει και εμφανισιακά, πέρα από τον ψυχολογικό τομέα. Το πολύ κοντό κατακόκκινο καρέ της έχει αντικατασταθεί από μακριά ξανθά μαλλιά ενώ στην κάμερα της εκπομπής μιλάει πολύ πιο χαλαρά από εκείνες τις έντονες στιγμές που είχε ζήσει κάτω από την πίεση των οντισιόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.