Μάρκος Σεφερλής: Ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στην καρκινοπαθή μακιγιέζ του - Η συγκλονιστική φωτογραφία (Pic)

Μάρκος Σεφερλής: Ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στην καρκινοπαθή μακιγιέζ του – Η συγκλονιστική φωτογραφία (Pic)

Η συγκινητική ανάρτηση και το σπουδαίο μήνυμα του καλλιτέχνη.

Μία συγκινητική και ανθρώπινη κίνηση από την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή έφερε δεκάδες χιλιάδες likes στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, καθώς ο ηθοποιός, σεναριογράφος και θιασάρχης αποφάσισε να δείξει πόσο αγαπάει μία κοντινή του συνεργάτη δείχνοντας ότι είναι δίπλα της στο ιατρικό Γολγοθά που ανεβαίνει.

Ο Μάρκος Σεφερλής ξύρισε τα μαλλιά του σε ένδειξη συμπαράστασης στην αγαπημένη του φίλη και μακιγιέρ, Εύα Καισάκη, η οποία παλεύει με τον καρκίνο και λόγω των θεραπειών έχασε τα μαλλιά της.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιά και χαμογελαστή με τον ηθοποιό να ανακοινώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας τον λόγο που προχώρησε στο νέο του look αλλά στέλνοντας ένα μήνυμα ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά.

«Αγαπώ το νέο μου look! Αλλά αγαπώ πάάάάάρα πολύ τον άνθρωπο, για τον οποίο το έκανα! Κι όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σ’ αγαπούν πραγματικά, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Και να βγεις νικητής #wincancer».

Η Εύα Καισάκη επιμελείται χρόνια τις μεταμορφώσεις του Μάρκου Σεφερλή στις παραστάσεις του στο θέατρο καθώς εξειδικεύεται μεταξύ άλλων και στα οπτικά εφέ μέσω make up.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.