Ξύλο και βωμολοχίες στην τελευταία συνάντηση Shakira - Piqué: Κλήθηκε η αστυνομία για να λήξει ο άγριος καβγάς

Oριστικά τέλος ο Piqué: Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Shakira (Pics)

Πρωταγωνιστής του NBA.

Mπορεί ο γάμος της με τον σταρ της Μπαρτσελόνα, Gerard Piqué, να έληξε άδοξα, όμως όπως φαίνεται μετά το διαζύγιο και τον χρόνο που χρειάστηκε για να ξανασταθεί ψυχολογικά στα πόδια της, η Shakira ούσα πια ελεύθερη μπορεί να ξεκίνησε ήδη να φλερτάρει στο νέο μόνιμο σπίτι της στο Μαϊάμι και μάλιστα να φλερτάρει με επίσης έναν αθλητή παγκόσμιας φήμης.

Οι φήμες για πιθανό ειδύλλιο της Shakira με τον σταρ και ηγέτη των Miami Heat, Jimmy Buttler, φουντώνουν τον τλεευταίο καιρό και οι εικασίες άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά μετά τις τελευταίες κινήσεις των δύο τους.

Η Λατίνα ποπ σταρ βρέθηκε στο FTX Arena την περασμένη Κυριακή (21/5) στο τρίτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής του NBA ανάμεσα στην ομάδα του Butler και των Boston Celtics, στον οποίο ο σταρ των Heat ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του.

Η Σακίρα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα video μέσα από το γήπεδο βάζοντας λεζάντα: «Πάμε Χιτ!».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Κολομβιανή ακολούθησε στο Instagram τον σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ, ενώ δεν άργησε και εκείνος να την ακολουθήσει λίγο αργότερα παρότι βρισκόταν στα επινίκια της ομάδας του.

Μάλιστα ο γιος της Shakira και του Piqué είναι φαν του 33χρονου μπασκετμπολίστα και στο πρόσφατο Χαλοουίν ντύθηκε με τη φανέλα του σταρ των Heat.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.