«Χωρισμός» Ελένης Ράντου - Βασίλη Παπακωνσταντίνου: H απάντηση του τραγουδιστή για όσα γράφτηκαν (Vid)

«Χωρισμός» Ελένης Ράντου – Βασίλη Παπακωνσταντίνου: H απάντηση του τραγουδιστή για όσα γράφτηκαν (Vid)

Πενήντα χρόνια στο τραγούδι, τριάντα με την Ελένη Ράντου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αφορμή τη συναυλία των 50 χρόνων του. Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση ζωής του με την Ελένη Ράντου, τη συνεργασία τους πριν σχεδόν 30 χρόνια αλλά και όσα γράφονται διαρκώς για το ότι χωρίζουν.

«Είμαι με την Ελένη 30 χρόνια, είμαι κοινωνικό άτομο, δεν θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους, συνήθως κάνω πρώτος πίσω, είναι τρόπος αγάπης. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και τη φέραμε στο σπίτι από το μαιευτήριο, αγάπησα πιο πολύ τα παιδιά όλου του κόσμου, σκεφτόμουν πώς θα τη μεγαλώσω. Η κόρη μας είναι σπουδαία καλλιτέχνις μέσα της, βρήκε τον δρόμο της στη ζωγραφική, τέλειωσε την σχολή Καλών Τεχνών», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής ενώ πρόσθεσε:

«Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πειστώ να παίξω στο σίριαλ «Αχ Ελένη» εκείνον τον τύπο, που έκανε συνέχεια έναν περίεργο μορφασμό. Μπορεί όταν γνωριστήκαμε να ήμουν ήδη αναγνωρίσιμος και η Ελένη να έκανε τα πρώτα της βήματα, αλλά δεν ζορίστηκε, έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα. […]Ενοχλήθηκα που τα δημοσιεύματα μας «χωρίζανε» με την Ελένη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και παρασκευή, αλλά το πήραν απόφαση ότι ήμασταν και θα είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.