Με νέα εικόνα και νέο σύντροφο η Αντζελίνα Χαλντέντα 3 χρόνια μετά το «Bachelor» - Δείτε τη σήμερα (Pics)

Με νέα εικόνα και νέο σύντροφο η Αντζελίνα Χαλντέντα 3 χρόνια μετά το «Bachelor» – Δείτε τη σήμερα (Pics)

Σιγά μην περίμενε τον Βασιλάκο.

Tρία χρόνια πέρασαν από το πρώτο Bachelor του ALPHA, το ριάλιτι σχέσεων στο οποίο ένας εργένης θα επέλεγε μόνο μία από τις 20 υποψήφιες παίκτριες για σύντροφό του στο τέλος του κύκλου. Ο πρώτος εργένης ήταν o Παναγιώτης Βασιλάκος το 2020.

Μπορεί ο πρώην ποδοσφαιριστής και μοντέλο να επέλεξε τελικά την τσιρλίντερ Νικολέττα Τσομπανίδου ως εκλεκτή της καρδιάς του, το κορίτσι όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν η νεαρή Αντζελίνα.

Η αλβανικής καταγωγής κομμώτρια κέρδισε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με το ταπεραμέντο της και τις απίστευτες ατάκες της, ενώ αξέχαστοι έχουν μείνει οι καβγάδες της με τα άλλα κορίτσια.

Οι Followers της στο instagram εκτοξεύθηκαν, ενώ μέχρι πρόσφατα δήλωνε ότι είναι σε σχέση, την οποία και εμφάνισε πριν λίγες ημέρες σε μία κοινή τους φωτογραφία την οποία η Αντζελίνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένας εντυπωσιακός μελαχρινός άνδρας που φαίνεται να είναι κοντά στην ηλικία της, πόζαρε μαζί της κρατώντας την αγκαλιά, δείχνοντας ότι η αποτυχία της στο παιχνίδι μάλλον της βγήκε σε καλό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.