Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ντροπή, πήγαν και της είπαν ότι εγώ την έδωσα για φοροδιαφυγή!»

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ντροπή, πήγαν και της είπαν ότι εγώ την έδωσα για φοροδιαφυγή!»

Ξέσπασε ο νικητής του Survivor.

Tην ενόχλησή του εξέφρασε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» ο Στάθης Σχίζας όταν ερωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που συνδέουν το όνομα της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με την influencer που δέχτηκε πολύ υψηλό πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

Μάλιστα ο νικητής του Survivor 2022 αντέδρασε και σε όσα λέγονται από δημοσιογράφους στην Αλεξάνδρα, ότι δήθεν αυτός έδωσε το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή της πρώην συντρόφου του.

«Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο», δήλωσε αρχικά.

«Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή) εντάξει τώρα ντροπή. Ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα. Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες», συμπλήρωσε ο ενοχλημένος Στάθης Σχίζας.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.