«Το κάνει πάντα, είναι διαφημιστικό μοτίβο!»: Άστραψε και βρόντηξε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ιωάννα Τούνη και την ατάκα της περί δημόσιου θηλασμού (Vid)

«Το κάνει πάντα, είναι διαφημιστικό μοτίβο!»: Άστραψε και βρόντηξε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ιωάννα Τούνη και την ατάκα της περί δημόσιου θηλασμού (Vid)

H Έλενα είπε με πολύ κομψό τρόπο αυτό που (σχεδόν) όλοι σκέφτηκαν.

Ιδιαιτέρως αυστηρή εμφανίστηκε στον αέρα του «Πρωινού μας» στον ΣΚΑΪ η Έλενα Χριστοπούλου, μιλώντας για την απάντηση της Ιωάννας Τούνη σε όσους την έκριναν αρνητικά για τον δημόσιο θηλασμό.

Η γνωστή manager εξέφρασε τη γνώμη της πως οι απαντήσεις που δίνει κάθε φορά δημόσια στα αρνητικά σχόλια δεν είναι παρά ένα «διαφημιστικό μοτίβο» που συνεχώς ακολουθεί η instagrammer, προκειμένου να προμοτάρει τον εαυτό της με σκοπό -φυσικά- το κέρδος

«Είναι και πάρα πολλές μαμάδες που θηλάζουν και δεν το δείχνουν στα social media. Δεν είναι προκλητικό αυτό. Όμως όταν δημοσιοποιείς τις στιγμές σου καθημερινά -ό,τι και να κάνεις- στα social media, γιατί αυτή είναι και η δουλειά της Ιωάννας όχι μόνο η ζωή της, θα πρέπει να περιμένεις και οφείλεις να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν. Είναι μισό – μισό. Αλλιώς κάτσε σπίτι σου! Από τα likes του Νίκου και της Μαρίας βγάζει λεφτά Φαίη μου!», είπε φανερά εκνευρισμένη.

«Ενοχλεί τι; Ότι είναι υπέρλαμπρη και θηλάζει;», είπε η Φαίη Σκορδά προκειμένου να υποστηρίξει την Ιωάννα Τούνη, με την Έλενα Χριστοπούλου να επιμένει στη γνώμη της:

«Το υπέρλαμπρη και το ωραία -επιμένεις σ’ αυτό!- είναι υποκειμενικό! Δε σημαίνει ότι σε όλους μας αρέσουν οι άνθρωποι που αρέσουν σε σένα. Το να κάνει κάθε φορά η Ιωάννα κάτι και μετά να βγαίνει να απαντάει και να λέει ‘κάποιοι έχετε πρόβλημα’, αυτό είναι ένα μοτίβο, είναι ένα μοτίβο διαφημιστικό. Να κάνει ό,τι θέλει με το παιδί της και τον θηλασμό. Ας πάει και στον Άιφελ.

Ας το κάνεις όμως σαν μανιφέστο και μην απαντάς μετά κάθε μέρα. Φαίη, υπάρχουν δύο πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, σε κοιτάω στα μάτια και στο λέω. Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα, όχι μόνο η Ιωάννα, αλλά όσοι ασχολούνται τόσο πολύ με τα social. Κάθε φορά γίνεται κάτι και κάθε φορά βγαίνει και απαντάει. Και σε αυτούς που απαντάει, είναι οι άνθρωποι που μέσα από αυτούς βγάζει -και βγάζουμε- λεφτά. Κάθε φορά κάνει το ίδιο πράγμα και μέσα από τα likes και τα σχόλια βγάζει λεφτά. Με ενοχλεί η απάντηση. Κάντο το μανιφέστο σου, κάνε αυτό που γουστάρεις και τελειώνει. Μετά όλο το υπόλοιπο΄δεν είσαστε καλά οι tweeterάδες, το ρίχνει πάρα πολύ».

Δείτε όσα συνέβησαν στον αέρα του ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.