Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ντροπή, πήγαν και της είπαν ότι εγώ την έδωσα για φοροδιαφυγή!»

Στάθης Σχίζας: Με αυτήν την παίκτρια του Survivor φημολογείται πως έχει σχέση μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Pic)

Nέος έρωτας για τον νικητή του Survivor 2022.

Mπορεί να πέρασαν μόλις λίγες εβδομάδες από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο έρωτας όμως χτύπησε ξανά την πόρτα του Στάθη Σχίζα και αυτή τη φορά του έφερε ένα πρόσωπο με το οποίο έχουν πολλές κοινές εμπειρίες, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο Survivor.

Ναι, ο νικητής του Survivor 2022, μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, η μοίρα όμως έφερε στον δρόμο του την πρώην συμπαίκτριά του στο ριάλιτι, την 27χρονη φυσικοθεραπεύτρια, Σοφιάνα Αβραμάκη.

Σύμφωνα με την Espresso, η εντυπωσιακή Σοφιάνα, για την οποία στο παρελθόν αντίστοιχα δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, βρέθηκε με τον Στάθη Σχίζα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, σε γνωστό cafe στην Καλλιθέα. Η μεταξύ τους σχέση και συμπεριφορά στο cafe, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δε θα μπορούσε να μη χαρακτηριστεί ερωτική.

Το κατά πόσο το δημοσίευμα έχει δόσεις αλήθειας θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δύο άνθρωποι από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καταλήγουν μαζί στη ζωή.

Aπό την πλευρά της η Σοφιάνα Αβραμάκη διέψευσε το δημοσίευμα της Espresso μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζοντας έντα ;insta story που έγραφε: «Κόψτε τα μανιτάρια, βλέπετε άλλα έργα. Υ.Γ: Την επόμενη φορά γράψτε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου, με ένα “ν”».

 

Στάθης Σχίζας: Με αυτήν την παίκτρια του Survivor φημολογείται πως έχει σχέση μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.