Και επίσημα στο «Τhe Voice» η Λάουρα Νάργες - Όσα θα δούμε στα Knockouts

Γιάννης Ζουγανέλης: Η προκλητική δήλωση για τα «300 ευρώ το επεισόδιο» που δεν πέρασε στα ψιλά

Τη στιγμή που ο βασικός μισθός είναι κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη σχετικά με τις απολαβές του για τη συμμετοχή σε σήριαλ που του προτάθηκε να συμμετέχει τον περασμένο χρόνο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «OnTime», είπε μεταξύ άλλων πως δέχθηκε πρόταση πέρσι να πάει να παίξει σε σήριαλ με 300 ευρώ το επεισόδιο και πως μάλιστα του το πρότεινε φίλος, θέλοντας να τονίσει πως τα συγκεκριμένα χρήματα είναι λίγα. Μάλιστα, ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε πως αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση λέγοντας «Τι είναι αυτά τα λεφτά; Τίποτα».

Ο ίδιος είπε πως η σειρά επρόκειτο να έχει 80 επεισόδια και το καθαρό κέρδος μετά τις κρατήσεις θα ήταν 16.000.

Βέβαια, στην Ελλάδα υπάρχουν οικογένειες που ζουν με πολύ λιγότερα χρήματα ολόκληρο το έτος, οπότε τα όσα είπε ο γνωστός καλλιτέχνης, είναι ελαφρώς προκλητικά.

Διαβάστε τι είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης:

«Δέχθηκα πρόταση πέρσι να πάω να παίξω σε σήριαλ με 300 ευρώ το επεισόδιο και μάλιστα μου το πρότεινε φίλος. Του είπα: ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά αλλά δεν… Και μου είπαν να κάνω 80 επεισόδια σε καθημερινή σειρά… και λοιπόν; Τι είναι αυτά τα λεφτά; Τίποτα, γιατί δεν είναι 300 ευρώ, είναι 200 ευρώ καθαρά. Συγνώμη, δουλέψαμε τόσα χρόνια, αγαπήσαμε τον κόσμο, τον εκφράσαμε…

Ο ηθοποιός δεν πρέπει να πληρωθεί; Ποιος θα παίρνει τα χρήματα, η παραγωγή ή τα κανάλια μέσα από τις διαφημίσεις; Δεν είναι χρήματα αυτά για έναν άνθρωπο. Εγώ έχω εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο, πρέπει να πατάω επάνω της. Για να κάνεις ένα καθημερινό σήριαλ, τα παρατάς όλα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.