Μείναμε... παγωτό: Αυτό είναι το εξωπραγματικό ποσό που ξόδεψε η Ιωάννα Τούνη για το ταξίδι στις Μαλδίβες (Vid)

Μείναμε… παγωτό: Αυτό είναι το εξωπραγματικό ποσό που ξόδεψε η Ιωάννα Τούνη για το ταξίδι στις Μαλδίβες (Vid)

Κι όμως, το παραδέχτηκε η ίδια.

Είναι- με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη- η πιο γνωστή instagrammer της χώρας μας, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της ηλεκτρονικό βήμα από την πρώτη ημέρα.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ιωάννα Τούνη. Η δημοφιλής Θεσσαλονικιά έγινε προσφάτως μητέρα φέρνοντας στον κόσμο τον… Νουνίτο, που αποτέλεσε τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα έκλεισε τα 30 της χρόνια και αποφάσισε να πάει με τους φίλους της, το αγόρι της και το (έτερο, το μικρό)… αγόρι της στις Μαλδίβες, προκειμένου να γιορτάσει το συμβολικό αυτό τρία συν μηδέν.

Φυσικά- όπως συμβαίνει πάντα όταν κάτι έχει να κάνει με την Τούνη- πολλοί κακεντρεχείς άρχισαν να διαδίδουν πως το ταξίδι ήταν πληρωμένο από χορηγούς και η ίδια δεν έδωσε ούτε ευρώ, όμως η ίδια έσπευσε να το διαψεύσει.

Εν συνεχεία, λοιπόν, άπαντες θέλησαν να μάθουν πόσο στοίχισε αυτό το εξωτικό ταξίδι. Και η ίδια, με τη «διαβόητη» πια ειλικρίνειά της, το αποκάλυψε: «Λοιπόν επειδή είναι η νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά και δεν ήθελα να την απαντήσω αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου», είπε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.