Μεγάλωσαν και δεν τους αναγνωρίζει ούτε ο... Μπέζος: Έτσι είναι σήμερα η «Φίφη» και ο «Γιαννάκης» από το Ευτυχισμένοι Μαζί (Vid)

Μεγάλωσαν και δεν τους αναγνωρίζει ούτε ο… Μπέζος: Έτσι είναι σήμερα η «Φίφη» και ο «Γιαννάκης» από το Ευτυχισμένοι Μαζί (Vid)

Μια μελαγχολία για το πώς περνούν τα χρόνια, μας έπιασε...

Υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές όλων των εποχών, με τους τηλεθεατές να την «αγκαλιάζουν» και να της χαρίζουν… αδιανόητα ρεκόρ τηλεθέασης. Το λαμπερό του καστ, η εκπληκτική σκηνοθεσία και το καλογραμμένο- κι εξαιρετικά αστείο- σενάριο έφεραν ένα εκπληκτικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Ο λόγος για το ανυπέρβλητο «Ευτυχισμένοι Μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πέραν των δύο σταρ, ωστόσο, στο σήριαλ σημαίνοντα ρόλο είχανε και τα παιδιά, με την Φίφη και τον Γιαννάκη να είναι, ενδεχομένως, τα δύο πιο αγαπητά από αυτά.

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/8) η… αναπάντεχη συνάντηση της (28χρονης πια) Εύης Δαέλη και του (23χρονου) Σάββα Σαλίπα έγινε viral στα social media, καθώς οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος του «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Το ότι αυτό θα συνέβαινε τυχαία δεν το περίμενε κανείς πραγματικά. Καλές μας διακοπές, αγάπη μου», ακούγεται να λέει η «Φίφη» στον «Γιαννάκη» μετά την συνάντησή τους στην Σύρο.

Δείτε παρακάτω το πώς είναι σήμερα τα δύο… παιδιά και προσπαθήστε να μη σας πιάσει μη αναστρέψιμη μελαγχολία για το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.