«Έλα να μας κάνεις τον ευαίσθητο»: Το... αμήχανο σκίτσο του Αρκά για τη φωτιά που προκάλεσε καταιγισμό αρνητικών σχολίων (Pic)

«Έλα να μας κάνεις τον ευαίσθητο»: Το… αμήχανο σκίτσο του Αρκά για τη φωτιά που προκάλεσε καταιγισμό αρνητικών σχολίων (Pic)

Το σχόλιό του στο σκίτσο που εξόργισε αρκετούς.

Για άλλη μία φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο, πολλά πύρινα μέτωπα κατακαίνε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με την Αλεξανδρούπολη και την Εύβοια να βρίσκονται μπροστά στον εφιάλτη της απόλυτης καταστροφής. Από τον Ιούλιο και μετά, ο σκιτσογράφος Αρκάς έχει σχολιάσει με τα σκίτσα του το φαινόμενο αυτό που δεν φαίνεται να έχει τρόπο να αντιμετωπιστεί.

Έτσι και με αφορμή τις τελευταίες πυρκαγιές ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του που αριθμεί 1 εκατομμύριο ακόλουθους, ένα νέο σκίτσο που σχολιάζει τα γεγονότα. Έχοντας ζωγραφίσει μία φωτιά που καλύπτει όλο το σκίτσο, έχει προσθέσει τη λεζάντα «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Μ’ ΑΥΤΟ».

Παρότι η ανάρτηση έχει πάρει χιλιάδες reactions, κατά βάση θετικά, υπάρχουν εκατοντάδες αντιδράσεις και σχόλια που μέμφονται το σκίτσο του Αρκά. Άλλα γιατί δεν παίρνει θέση για τις πολιτικές και διαχειριστικές ευθύνες των υπεύθυνων της πυρκαγιάς, άλλοι κατηγορώντας τον για επιλεκτική ευαισθησία σε άλλες περιπτώσεις και άλλοι με ειρωνικά σχόλια για τη στήριξη που έδειξε μέσα από τον μη σχολιασμό των κακών κειμένων της κυβέρνησης προεκλογικά.

Aυτό είναι συνηθισμένο να γίνεται στα σχόλια του Αρκά, όμως παρατηρείται όλο και περισσότερος κόσμος από αυτούς που τον στήριζαν απαντώντας στα αρνητικά σχόλια, να αποφεύγουν πλέον να μπουν σε διαδικασία υπεράσπισης του δημοφιλούς σκιτσογράφου.

«Έλα να μας κάνεις τον ευαίσθητο»: Το... αμήχανο σκίτσο του Αρκά για τη φωτιά που προκάλεσε καταιγισμό αρνητικών σχολίων (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.