«Είναι προσβλητική για μαμά»: Αυτή είναι η φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου που ενόχλησε τους συντηρητικούς (Pic)

«Είναι προσβλητική για μαμά»: Αυτή είναι η φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου που ενόχλησε τους συντηρητικούς (Pic)

Επίθεση... όχι αγάπης από τους ακόλουθούς της.

Την αγάπη και την υποστήριξη των ακόλουθων και φίλων της απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου, αφού στην συντριπτική τους πλειοψηφία τη στηρίζουν, δίνουν θετικά σχόλια στις αναρτήσεις της και αποθεώνουν την ίδια και την οικογένειά της. Δε συμβαίνει όμως αυτό με όλους, όπως γίνεται σε κάθε λογαριασμό κάποιου σελέμπριτι στο Instagram.

Οι αρνητικές και καυστικές τοποθετήσεις από ακόλουθους είναι συχνό φαινόμενο ακόμα και αν η φωτογραφία είναι μία ενσταντανέ από τις καλοκαιρινές διακοπές. Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε πολλές φωτογραφίες της από τις διακοπές της το φετινό καλοκαίρι. Κάποιες από αυτές μάλιστα με τα δύο παιδία της, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Σε μία όμως από τις φωτογραφίες της υπήρξαν μαζεμένα αρνητικά σχόλια που έψεξαν την ηθοποιό. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει σε παραλία της Σαντορίνης δείχνοντας μόνο το κάτω μέρος του σώματός της. Φαίνονται μόνο τα πόδια της και το μαγιό της, αφού η ίδια είναι ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Πολλοί ακόλουθοί της ενοχλημένοι σχολίασαν μεταξύ άλλων «Είναι προσβλητική για μαμά», «Κατάντια», «Αισχρή φωτογραφία», «Τι άλλο θα δούμε. Κρίμα». «Είστε και μητέρα συγχαρητήρια», «Γιατί έπρεπε να μας το δείξετε αυτό; Έχει να κάνει με τη Σαντορίνη;» κα.

Ευτυχώς αυτά τα σχόλια ήταν λιγότερα από τα θετικά και πολύς κόσμος απάντησε σε όσους κατέκριναν την ηθοποιό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.