Μετά το Big Brother η καταστροφή και τα δικαστήρια: Η νέα ζωή του «Τσάκα» 22 χρόνια μετά (Pics)

Μετά το Big Brother η καταστροφή και τα δικαστήρια: Η νέα ζωή του «Τσάκα» 22 χρόνια μετά (Pics)

Tα χρήματα και οι δικαστικές περιπέτειες με τη δεύτερή του σύζυγο.

Πέρασαν 21 χρόνια από εκείνη τη βραδιά της παραμονής Πρωτοχρονιάς όταν ο πιο δημοφιλής, μαζί με τον Ντάνο του Survivor, πάικτης στην ιστορία των ελληνικών ριάλιτι, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή «Τσάκας» κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο του πρώτου Big Brother του ΑΝΤ1. To ποσό που κέρδισε φαινόταν τεράστιο για τα σημερινά δεδομένα, όμως τα επόμενα χρόνια μόνο στρωμένα με ροδοπέταλα δεν ήταν για τον Γιώργο.

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άνια μετά τη νίκη του ενώ παράλληλα έφυγε γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας. Απόκτησαν μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη, σύντομα όμως χώρισαν και εκείνος προχώρησε τη ζωή του κάνοντας έναν δεύτερο γάμο. Με τη δεύτερη σύζυγό του απόκτησαν δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι όμως επίσης πολύ σύντομα τα πράγματα θα έπαιρναν άσχημη τροπή για τον νικητή του Big brother.

Πριν λίγους μήνες μιλώντας στην εφημερίδα «Political» μίλησε για την καταστροφή που υπέστη από τη δεύτερη σύζυγό του:

«Καταστράφηκα από εκείνη. Με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη. Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα, εκείνη είχε μεγαλώσει εκεί και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν.

Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ. Αν δεν ήταν το Μαρινάκι το γούρι μου να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο είναι να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός. Αυτή είναι η κοπελάρα μου, συγκατοικούμε πέντε χρόνια και περνάμε υπέροχα. Και τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Όταν εγκαταστάθηκα στη Γερμανία νοίκιασα ένα δωμάτιο στο σπίτι του πατέρα της και όταν χώρισα σε εκείνο το δωμάτιο επέστρεψα! Ωστόσο, οι γονείς της δεν ήθελαν με τίποτα αυτήν τη σχέση και έκαναν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά ακόμη και τώρα να μας χωρίσουν. Η οικογένειά της στράφηκε εναντίον μου. Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους».

Mετά τις περιπέτειες που περιέγραψε ο Γιώργος προχώρησε ξαναφτιάχνοντας τη ζωή του. Η νέα του σύντροφος ονομάζεται Μαρίνα Κοβουσιάδη και ήταν το στήριγμά του για να αντιμετωπίσει τις δικαστικές του περιπέτειες.

Ο ίδιος από τον Μάρτιο του 2020 και το πρώτο lockdown, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία κατασκευής τιτανίου.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.