Η εξήγηση για τον μυστηριώδη τύπο στην Αράχωβα: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας… τέλος; (Vid)

Άγριος τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθη Σχίζα: Oι πρώτες εικόνες (Vid)

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού.

Σε οριακό σημείο φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις των Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα, σχεδόν πέντε μήνες από τότε που αποφάσισαν να ζήσουν χωριστά.

Παρόλο που οι μήνες έχουν περάσει, η μεταξύ τους ένταση δεν έχει υποχωρήσει και αυτό επιβεβαιώνεται και από την τελευταία τυχαία συνάντηση που είχε το πρώην ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην αγαπημένο της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της. Το ίδιο κέντρο, όμως, είχε επιλέξει και ο Σχίζας με την παρέα του για να διασκεδάσουν. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Καλοκαίρι #yes» του OPEN, ο νικητής του Survivor πέρασε όλο το βράδυ… πετώντας λουλούδια στην πρώην του, ενώ εθεάθη να την πλησιάζει, να της μιλά και να κάνει κίνηση να την τραβήξει από το χέρι προκειμένου να απομακρυνθούν μαζί από το σημείο, κάτι που -όπως φάνηκε- την ενόχλησε πολύ αφού ο φακός την «τσάκωσε» να του φωνάζει «όχι, όχι, όχι!».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φανερά εκνευρισμένη προσπαθεί να τον αποφύγει με κάθε τρόπο όπως φαίνεται και στο βίντεο της εκπομπής του OPEN:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.