Αφροδίτη Αδάμη: Παράτησε την ιατρική και ξαναγύρισε στις ταινίες - H μούσα του Σειρηvάκη έκανε comeback (Pics)

Αφροδίτη Αδάμη: Παράτησε την ιατρική και ξαναγύρισε στις ταινίες – H μούσα του Σειρηvάκη έκανε comeback (Pics)

To όνομά της είχε συζητηθεί όσο ελάχιστα.

Πέρασαν 7 περίπου χρόνια από τη στιγμή που η Αφροδίτη Αδάμη συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως ανερχόμενο αστέρι στις ταινίες εvηλίκων, έχοντας προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ κοινό τόσο λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης όσο και λόγω του ότι -όπως έγινε τότε γνωστό- είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή Πατρών.

Το πουλέν του Σειρηvάκη, ωστόσο, δεν… μακροημέρευσε στη συγκεκριμένη βιομηχανία, καθώς λίγο καιρό μετά δήλωσε πως τα παρατά όλα ούσα αποφασισμένη να ακολουθήσει καριέρα γιατρού. Και το έκανε.

Οι αντιδράσεις όταν ξεκίνησε το αγροτικό της στη Σύρο υπήρξαν τεράστιες, ενώ λίγο αργότερα έπιασε δουλειά ως παιδίατρος στο Κρατικό Νίκαιας, με τη ζωή της να έχει πάρει στροφή 180 μοιρών χάρη στον άντρα που ερωτεύτηκε και θέλησε να κάνει μαζί του οικογένεια χρησιμοποιώντας πλέον το αληθινό της όνομα που δεν είναι Αφροδίτη, αλλά Άννα-Μαρία.

Αφροδίτη Αδάμη: Παράτησε την ιατρική και ξαναγύρισε στις ταινίες - H μούσα του Σειρηvάκη έκανε comeback (Pics)

«Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο του π@ρvό, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα», δήλωνε τότε στην Espresso.

Με τον άνθρωπο αυτό έκανε δύο παιδιά, ενώ επί τρία χρόνια ασκούσε το επάγγελμά της ως ειδικευόμενη παιδίατρος. Ο χωρισμός, όμως, ήρθε γρήγορα με την ίδια να δηλώνει πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Νοσοκομείο της Νίκαιας καθώς ο μισθός της δεν έφτανε για να μεγαλώσει μόνη της δύο παιδιά. Έτσι, από την ιατρική μεταπήδησε στα σόους γνωστών club μόνο για άνδρες και το 0nlyFans.

«Όταν χώρισα, έμεινα μόνη μου με δύο παιδιά. Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας δεν ήταν καλές οι συνθήκες εργασίας. Δεν ήταν καλή η εκπαίδευση των ειδικευομένων, τα χρήματα ήταν πολύ λίγα και αναγκαζόμουν να αφήνω τα δυο μου παιδιά που μεγαλώνω μόνα τους για πολλά βράδια όταν έκανα εφημερίες. Έπρεπε από τα χρήματα που θα έπαιρνα από την εφημερία να τα δίνω σε κάποια γυναίκα για να φυλάει τα παιδιά μου. Ο λόγος που αποφάσισα να φύγω από το νοσοκομείο και να κάνω show σε strip club ήταν οικονομικός και επειδή ήθελα να βλέπω τα παιδιά μου πιο συχνά. Επίσης από το Νοσοκομείο της Νίκαιας δέχτηκα bullying από πολλούς συναδέλφους χωρίς να καταλάβω τον λόγο. Υπήρχε μια κλίκα που δεν με ήθελαν και αυτό με πίεζε πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, δεν θεωρώ ότι ήταν επειδή έπαιζα σε ταινίες πάντως», είπε και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή θα έκανα ξανά ταινίες, αλλά μόνο στο εξωτερικό. Τώρα έχω τη σελίδα μου στο OnlyFans, μπορεί να με δει εκεί ο κόσμος. Τα σχέδιά μου είναι να τελειώσω την ειδικότητά μου και να ασχοληθώ και πάλι με την ιατρική, όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου και είναι πιο ανεξάρτητα».

Σήμερα, η Άννα-Μαρία είναι ξανά στην ενεργό δράση ως Αφροδίτη Αδάμη συνεργαζόμενη πλέον με άλλη εταιρεία παραγωγής, αυτή της Ίνα και του Τεό. Στην πρώτη της ταιvία, μάλιστα, την είδαμε σε ρόλο… γιατρού!

Αφροδίτη Αδάμη: Παράτησε την ιατρική και ξαναγύρισε στις ταινίες - H μούσα του Σειρηvάκη έκανε comeback (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.