«Όταν φτάνεις στον πάτο...»: Στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου η Σάσα Σταμάτη - Η πρώτη φωτό (Pic)

«Όταν οι άλλοι μου γύρισαν την πλάτη»: Οι μοναδικοί 5 διάσημοι που στήριξαν τη Σάσα Σταμάτη μετά το επεισόδιο με τον Ζαραλίκο (Pic)

To δημόσιο «ευχαριστώ» της.

Είναι γνωστό ότι η Σάσα Σταμάτη έχει φανατικές συμπάθειες αλλά και πολύ μεγάλες αντιπάθειες. Έτσι, την Παρασκευή με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όσους της έδωσαν συνέντευξη σε μια δύσκολη επαγγελματικά περίοδο για την ίδια. Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2021, η ίδια είχε διακόψει παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Η Σάσα Σταμάτη, στο στόρυ που ανέβασε αναφέρθηκε σε κάποιους καλλιτέχνες που τη στήριξαν μετά το συγκεκριμένο συμβάν, παρόλο που οι περισσότεροι της γύρισαν την πλάτη, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για 5 διάσημους Έλληνες οι οποίοι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, δέχτηκαν να της δώσουν συνέντευξη για τα μέσα στα οποία η ίδια εργαζόταν την περίοδο εκείνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους: Μιμή Ντενίση, Παντελή Καναράκη, Έλενα Ράπτη, Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιάννη Μπέζο, γιατί μου έδωσαν συνέντευξη όταν οι άλλοι μου γύρισαν την πλάτη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη:

«Όταν οι άλλοι μου γύρισαν την πλάτη»: Οι μοναδικοί 5 διάσημοι που στήριξαν τη Σάσα Σταμάτη μετά το επεισόδιο με τον Ζαραλίκο (Pic)

Σημειώνεται πως η ίδια πριν από λίγες ημέρες, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μιλώντας για όλες τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της, αναφερόμενη και στο περιστατικό με την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού, από όλους τους καλλιτέχνες. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, τους λατρεύω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, έκανα λάθος. Το πλήρωσα. με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δε μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δε μου έδινε κανένας συνέντευξη», παραδέχτηκε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.