«Πόλεμος» δηλώσεων 4 χρόνια μετά το διαζύγιο: Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη σε όσα είπε για εκείνον η Σίσσυ Χρηστίδου (Vid)

«Πόλεμος» δηλώσεων 4 χρόνια μετά το διαζύγιο: Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη σε όσα είπε για εκείνον η Σίσσυ Χρηστίδου (Vid)

Σε λίγο καιρό θα τα πουν ξανά στα δικαστήρια...

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Νίκο Γεωργιάδη στην οποία η παρουσιάστρια του Mega -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ήρθε η απάντηση του τραγουδιστή για όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του πάλαι ποτέ αγαπημένου της.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τον frontman ONIRAMA, με τον ίδιο να καθιστά σαφές με τη στάση του ότι έχει σκοπό να κλείσει για τα καλά το κεφάλαιο «Σίσσυ Χρηστίδου».

«Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» Σίσσυς Χρηστίδου – Θοδωρή Μαραντίνη 4 χρόνια μετά το διαζύγιο

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δε θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δε πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα γιατί αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό», είπε και συνέχισε απαντώντας στον αν τον πληγώνει όλο αυτό που συμβαίνει με την πρώην σύζυγό του:

«Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας και… μέχρι εδώ».


Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο δικαστικός μαραθώνιος των δύο πρώην συζύγων συνεχίζεται, με νέα προγραμματισμένη δίκη να ετοιμάζεται να λάβει χώρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.