Unfollow μετά τον χωρισμό-βόμβα Θεοφανίας Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκου: Το σχόλιο του τραγουδιστή στη νέα ανάρτηση της πρώην του (Vid)

Unfollow μετά τον χωρισμό-βόμβα Θεοφανίας Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκου: Το σχόλιο του τραγουδιστή στη νέα ανάρτηση της πρώην του (Vid)

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το ξευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό λόγω «αξεπέραστων προβλημάτων», ωστόσο προτεραιότητά του παραμένουν οι δύο κόρες που οι δυο τους απέκτησαν μαζί, ηλικίας σήμερα 6 και 8 ετών.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντησή της για το viral βίvτεο του Γρηγόρη Πετράκου (Vid)

«Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις», δήλωσε στην εφημερίδα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, με τους δυο τους ωστόσο να μην έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Λίγο μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η ηθοποιός προχώρησε σε μία ανάρτηση στο instagram άσχετη με τον χωρισμό τους, στην οποία γνωστοποιούσε την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών της στα Αρχαία και το Δίκαιο.

«Με την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας μου με θέμα: “Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη”. Αποχαιρετάω σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα, κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώση. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου, που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο! Εύχομαι κι εις άλλα με υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά, με τον Πετράκο να σπεύδει να σχολιάσει… τρεις καρδούλες στη δημοσίευσή της.

Σημειώνεται, πάντως, πως η Παπαθωμά έχει κάνει unfollow τον Πετράκο…

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τρία είναι τα σενάρια: είτε το δημοσίευμα δεν ισχύει, είτε ο τραγουδιστής θέλησε απλά να συγχαρεί τη μητέρα των παιδιών του, είτε ο ίδιος εξακολουθεί να διεκδικεί την πρώην σύντροφό του.

Δείτε όσα συζητήθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.