Η τελευταία του φωτογραφία: Αγρότης στην Καλαμάτα στα 74 του ο Πάνος Μιχαλόπουλος - Ο λόγος που δε σηκώνει σε κανέναν τα τηλέφωνα (Pic)

Άσπρα μαλλιά, χαμογελαστός όσο ποτέ: Η επανεμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου εν έτει 2023, χρόνια μετά την απόσυρσή του (Pic)

Δεν έχασε τη γοητεία του ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης, λόγω της συμμετοχής του σε κινηματογραφικές παραγωγές και βιντεοταινίες, αλλά φυσικά και λόγω της εντυπωσιακής νιότης του και το «γκελ» που έκανε μέσω αυτής.

Ο ηθοποιός που τη δεκαετία του 80 έφτιαξε το όνομά του μέσα από το σινεμά και αργότερα από την αγορά του βίντεο, συνέχισε τη μεγάλη του καριέρα στην τηλεόραση μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να αποσυρθεί και να γίνει αγρότης στην επαρχία.

Oι φήμες που έγιναν πληροφορίες από την πλευρά του ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου στην τηλεόραση, στο reboot του «Τμήματος Ηθών» υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Μανούσου Μανουσάκη, κόπηκαν ξαφνικά από τα πιο επίσημα χείλη, του ίδιου του ηθοποιού ο οποίος απάντησε για όσα ακούστηκαν για τον ίδιο.

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Σουπιάδης, επίσης με μεγάλη καριέρα στα 80s σε βιντεοταινίες, ανάρτησε την πιο πρόσφατη φωτογραφία του συναδέρφου του Πάνου Μιχαλόπουλου στην οποία βλέπουμε χαμογελαστό τον αγαπημένο ηθοποιό των γυναικών. Ο ίδιος παρότι πια ασπρομάλλης δεν έχει χάσει καθόλου από την αρρενωπή γοητεία του ακόμα και στα 74 του χρόνια.
Άσπρα μαλλιά, χαμογελαστός όσο ποτέ: Η επανεμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου εν έτει 2023, χρόνια μετά την απόσυρσή του (Pic)
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.