«Μη γίνεσαι τόσο καθώς πρέπει παλιόφλ@ρε!»: Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κασσελάκη που προκάλεσε οργή στα social media (Pic)

«Μη γίνεσαι τόσο καθώς πρέπει παλιόφλ@ρε!»: Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κασσελάκη που προκάλεσε οργή στα social media (Pic)

Χαμός στο Twitter με τον fake Κασσελάκη.

Ένα βίντεο που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Twitter και αρχικά υποστήριξε ότι έδειχνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να χορεύει «έξαλλα» σε νεαρή ηλικία κάτι που προκάλεσε την οργή των ακόλουθων του δημοσιογράφου καθώς ήταν εμφανές ότι στο βίντεο φαινόταν ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά ένας άλλος άνθρωπος.

Η λεζάντα του δημοσιογράφου στο βίντεο έγραφε «Τελικά φαινόταν από μικρός ότι θα γινόταν πρόεδρος…» και υπήρξαν πολλοί που εγκάλεσαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την παραπληροφόρηση αυτή. Μάλιστα τα πράγματα ξέφυγαν σε κάποια από τα σχόλια του βίντεο, στα οποία υπήρξαν χρήστες οι οποίοι τον εξύβρισαν καθώς θεώρησαν ότι σχολιάζει τη σεξουαλικότητα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ένα βίντεο με fake τίτλο.

«Αυτόν τον Αρχιμαλάκα τον @Makis_Tr κάποτε του έδιναν και εκπομπή…» έγραψε ένας χρήστης με τον δημοσιογράφο να του απαντάει «Μη γίνεσαι τόσο καθωσπρέπει παλιόφλ@ρε».

Οκτώ ώρες αργότερα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανάρτησε ένα δεύτερο tweet στο οποίο αρνείται ότι ο ίδιος κυκλοφόρησε το βίντεο, αφότου ειδοποιήθηκε από το περιβάλλον του Στ. Κασσελάκη ότι δεν ήταν ο ίδιος στο βίντεο. Ακόμα όμως και μετά από το δεύτερο tweet ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τα «άκουσε» ξανά γιατί η εξήγησή του δεν ήταν επαρκής, με πολλούς να μιλούν για κωλοτούμπα.

«Επικοινώνησαν μαζί μου απο το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη και με διαβεβαίωσαν πρώτον ότι στο βιντεο δεν είναι ο ίδιος και δεύτερον ότι χόρευε καλύτερα απο αυτόν τον… λεβεντη που τα δίνει όλα. Αυτά για να μην υπάρχουν υπόνοιες σε ορισμένους εδώ μέσα ότι έχω σχέση με το συγκεκριμένο βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.Όσο για του λεβέντες που το διέδωσαν αντιλαμβάνεστε απο ποιο περιβάλλον προέρχονται…»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.