Τους δίνει στεγνά: Η 24χρονη - θύμα βιασμού βγαίνει με το πρόσωπό της και ρίχνει βόμβες (Pics)

Βιασμός 24χρονης: Η φωτό που αναγκάστηκε να δημοσιεύσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αλλάζει τα δεδομένα (Pic)

Νέα στοιχεία για τις καθυστερήσεις στη διενέργεια των εξετάσεων της Γεωργίας.

Nέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης φέρνει στο φως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ειδικότερα όσον αφορά τον χρόνο που διενεργήθηκαν οι εξετάσεις ούρων της μετά τις καταγγελίες της στο αστυνομικό τμήμα.

Στο Instagram του δημοσιογράφου δημοσιοποιείται για πρώτη φορά απόδειξη από POS αποθήκης φαρμακείου που φέρεται να αγοράστηκε ο ουροσυλλέκτης της Γεωργίας. Όπως αναφέρει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο σχόλιό του στη λεζάντα της φωτογραφίας φαίνονται τα ψεύδη της αστυνομικής υπηρεσίας που καθυστέρησε όσο χρειαζόταν για να βγει η εξέταση εκτός χρονικών ορίων ανίχνευσης.

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ … ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Μια μικρή απόδειξη από την αποθήκη ενός φαρμακείου (POS) εξέθεσε την Ελληνική Αστυνομία για την ψεύδη ανακοίνωση που εξέδωσε ότι χορήγησε ουροσυλέκτες στην Γεωργία! Προσέξτε παρέκαμψαν πέραν της ανθρωπιάς και της δεοντολογίας και τον νόμο, ο οποίος διευκρινίζει ξεκάθαρα ότι όλα τα έξοδα των τοξικολογικών εξετάσεων βαρύνουν την υπηρεσία! Τώρα τι θα πουν στο αρμόδιο εισαγγελέα όταν αρχίσει η έρευνα; Είδατε γιατί ο κόσμος είναι καχύποπτος; Γιατί δεν σας εμπιστεύεται; Γιατί συμπεριφέρεστε ως μπάτσοι και όχι ως αστυνομικοί. Καθυστερήσατε όσο χρειαζόταν για να βγει η εξέταση εκτός χρονικών ορίων ανίχνευσης (12 ώρες) και να καταφύγετε σε ψεύδη. Για να δούμε τι θα πει κι ο υπουργός εν όψει κρίσεων…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.