14 χρόνια μετά την εξαφάνισή της από τα φώτα: Ψυχολόγος και αγνώριστη η Πετρούλα Κωστίδου, το «κορίτσι του καιρού» του Star

14 χρόνια μετά την εξαφάνισή της από τα φώτα: Ψυχολόγος και αγνώριστη η Πετρούλα Κωστίδου, το «κορίτσι του καιρού» του Star

H μεγάλη της στροφή στην επιστήμη.

H Πετρούλα Κωστίδου ήταν το κορίτσι του καιρού του Star, ενός εναλλακτικού δελτίου καιρού που δεν ανέφερε απλά τα μετεωρολογικά δεδομένα αλλά με τις καυτές εμφανίσεις της ξανθιάς του παρουσιάστριας, φορώντας συχνά μόνο μικροσκοπικά μαγιό και εσώρουχα, και τα «πιπεράτα» κείμενα δε θύμιζε σε τίποτα κανονικό δελτίο αλλά κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει η Κορίνα στα «Εγκλήματα».

Τα χρόνια πέρασαν, η Πετρούλα αποχώρησε από την τηλεόραση και συγκεντρώθηκε στις σπουδές της και την επιστήμη της. Πλέον, στα 35 της, ετοιμάζεται να πάρει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία ενώ είναι ήδη απόφοιτος πτυχίου στην ψυχολογία.

Η ίδια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το τηλεοπτικό της παρελθόν και παρότι έχει προφίλ στα social media δεν ανεβάζει εδώ και αρκετά χρόνια σχεδόν τίποτα. Ό,τι γνωρίζουμε για εκείνη ήρθε από τη μητέρα της Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη, που ζει στη Θεσσαλονίκη και η οποία μίλησε αποκλειστικά στο «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη για την κόρη της.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της. Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Πετρούλα άλλαξε και εξωτερικά αφήνοντας εδώ και πολλά χρόνια το κατάξανθο μαλλί της για χάρη ενός καστανού ενώ και οι τολμηρές εμφανίσεις της στα μίντια, οι γυμνές φωτογραφίσεις της στα περιοδικά είναι πια μία μακρινή ανάμνηση.

14 χρόνια μετά την εξαφάνισή της από τα φώτα: Ψυχολόγος και αγνώριστη η Πετρούλα Κωστίδου, το «κορίτσι του καιρού» του Star

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.