«Μου έγραψε ότι θα με ισοπεδώσει»: Ο δημοσιογράφος που δέχτηκε ευθείες απειλές από τον Αλεξάνδρου για το ρεπορτάζ της βάφτισης του γιου της Τούνη λύνει τη σιωπή του (Vid)

«Μου έγραψε ότι θα με ισοπεδώσει»: Ο δημοσιογράφος που δέχτηκε ευθείες απειλές από τον Αλεξάνδρου για το ρεπορτάζ της βάφτισης του γιου της Τούνη λύνει τη σιωπή του (Vid)

Tα μηνύματα ντροπής που οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μοιράστηκε αποκλειστικά στο «Happy Day» ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο με παρουσία σε τηλεοπτική εκπομπή ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε αποκάλυψε σε εκπομπή το όνομα με το οποίο θα βαφτιζόταν ο γιος του με την Ιωάννα Τούνη.

Παρότι στην εκπομπή δεν αναφέρθηκε το όνομα του δημοσιογράφου, ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή και μίλησε για το συμβάν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το οποίο τον ανάγκασε να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα. Ο λόγος για τον Χρήστο Κούτρα, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχτηκε μέχρι και απειλές από τον Αλεξάνδρου, οι οποίες έχουν καταγραφεί και στην αστυνομία καθώς ο ίδιος δεν αισθανόταν ασφαλής μετά τα όσα συνέβησαν.

«Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του. Είχα χαρεί γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι και για ένα παιδί που μέσα από τα social media το προβάλλουν πάρα πολύ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, θορυβήθηκα με το μήνυμα αυτό. Μου έγραφε ‘Θα σε ισοπεδώσω’. Στη συνέχεια υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία, για τρία λεπτά με απειλούσε και έλεγε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα και κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος και ο ίδιος παραδέχτηκε ο ίδιος στην Αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα.

Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρνήθηκε να κάνει νέες δηλώσεις στην εκπομπή που επικοινώνησε μαζί του.

0
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.