«Ζω μια άλλη ζωή...»: Όσα εξομολογήθηκε ο Πάνος Μιχαλόπουλος μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ύστερα από χρόνια απουσίας (Vid)

«Ζω μια άλλη ζωή…»: Όσα εξομολογήθηκε ο Πάνος Μιχαλόπουλος μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ύστερα από χρόνια απουσίας (Vid)

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως είναι γνωστό, το 2008 ο Πάνος Μιχαλόπουλος,  αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάματος και να αποσυρθεί στην Καλαμάτα όπου ξεκίνησε να ασχολείται με αγροτικές εργασίες στα κτήματά του. Πέρασαν δώδεκα χρόνια από την τελευταία επίσημη εμφάνισή του μέχρι πριν από λίγες ημέρες που ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε ξανά στην Αθήνα, σε γνωστό μαγαζί του κέντρου της πρωτεύουσας.

Γκριζαρισμένος αλλά πάντα χαμογελαστός, πόζαρε δίπλα στον παλαίμαχο διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη και ο δεύτερος ανέβασε τη φωτογραφία τους στο Instagram του δείχνοντας για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια την εικόνα του ηθοποιού.

Όπως ήταν λογικό τα σενάρια σχετικά με την επιστροφή του στην τηλεόραση άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, με τον ίδιο ωστόσο να παραχωρεί δήλωση στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ξεκαθαρίζοντας πως έχει πλέον σαν στάση ζωής να μην ξαναβγεί στην τηλεόραση.

«Μετά τη σειρά “Η ώρα η καλή” πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ, γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση. Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του.

Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε τι είπε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.