Fipster: Ημιλιπόθυμος στον δρόμο, σε άθλια κατάσταση - Υποστηρίζει ότι κάτι του έριξαν στο ποτό (Vid)

Fipster: Ημιλιπόθυμος στον δρόμο, σε άθλια κατάσταση – Υποστηρίζει ότι κάτι του έριξαν στο ποτό (Vid)

«Αντί να με βοηθήσουν με χλεύαζαν και με έβγαζαν βίντεο».

Περιπέτεια είχε ο γνωστός Youtuber, Fipster, κατά κόσμον Φίλιππος Ιωάννου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, 6 Οκτωβρίου, έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εξόδου του την Παρασκευή το βράδυ, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κάποιος επιτήδειος, εκμεταλευόμενος το γεγονός του έκλεψε μέσα από τα χέρια το κινητό.

Μάλιστα ο ίδιος μέσα από δημοσίευση που έκανε στα social media για το γεγονός, είπε πως στον δρόμο όντας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κάποιοι τον χλεύαζαν και τον τραβούσαν βίντεο κλέβοντας του παράλληλα και το κινητό τηλέφωνο, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ο Φίλιππος Ιωάννου μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Super Κατερίνα”, λέγοντας «Δεν ξέρω αν μου έριξαν κάτι στο ποτό, πάντως με ενάμιση ποτό δεν γίνεσαι έτσι. Ποτέ των ποτών. Έκανα εμετούς, δεν ένιωθα το σώμα μου, ήμουν λιπόθυμος. Δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου. Πήγε ο φίλος μου να φέρει το αμάξι. Όσο εγώ έκανα εμετό, περνούσε κόσμος και αντί να με βοηθήσουν με χλεύαζαν και με έβγαζαν βίντεο. Δεν είναι όλα περιεχόμενο, υπάρχουν κάποια όρια στην ανθρωπιά! Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούγιου:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.