«Βουλιάζει» το Battle of the Couples στους πίνακες τηλεθέασης

3 χρόνια μετά το «Bachelor»: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος γαμπρός στο πλάι της εντυπωσιακής συντρόφου του (Pics)

Tι πραγματικά ισχύει.

O πρώτος Έλληνας Βachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, δεν κατάφερε να βρει τη σύντροφο της ζωής του μέσα από το ριάλιτι που συμμετείχε, παρότι είχε την ευκαιρία να τον διεκδικήσουν τουλάχιστον 20 διαφορετικές γυναίκες.

Παρόλα αυτά λίγα χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι βρέθηκε να είναι τρελά ερωτευμένος, όπως δείχνει σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, με τη σύντροφό του, Ντιάνα Χόμπζιλα.

Mάλιστα μία σειρά φωτογραφήσεων, η φύση και η πραγματική αφορμή γύρω από τον λόγο που έγιναν, έφερε τον Παναγιώτη Βασιλάκο σε ρόλο γαμπρού και την αγαπημένης του Ντιάνας σε ρόλο νύφης.

Κανείς δε γνωρίζει προς το παρόν αν οι φωτογραφήσεις ήταν μέρος ενός κόνσεπτ μόδας, με επαγγελματική φωτογράφιση ή αν ο Παναγιώτης πήρε τη μεγάλη απόφαση και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του.

Ο ίδιος δε διευκρίνισε τι πραγματικά ισχύει, ύστερα από την ανάρτηση των φωτογραφιών, με πολλούς φίλους του να τον πειράζουν στα σχόλια. Εξάλλου η Ντιάνα είναι επίσης μοντέλο και μία κοινή φωτογράφιση του ζευγαριού για επαγγελματικούς λόγους δε θα ήταν κάτι περίεργο για δυο επαγγελματίες μοντέλα.

Η αλήθεια δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί, ειδικά αν ο εργένης Παναγιώτης σταμάτησε πια να ανήκει σε αυτή την ομάδα ανδρών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.