Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αμηχανία on air για τη «μπηχτή» του Κώστα Τσουρού περί εγκυμοσύνης (Vid)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αμηχανία on air για τη «μπηχτή» του Κώστα Τσουρού περί εγκυμοσύνης (Vid)

Η ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία.

Έντονη υπήρξε η αμηχανία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Σαββάτου του Κώστα Τσουρού,  «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στο Mega.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πάνελ της εκπομπής σχολίασε τις επιλογές ρούχων της Δήμητρας Βαμβακούση, συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, με  την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει χαρακτηριστικά: «Πάντως εγώ στην εγκυμοσύνη μου θα φοράω στενά ρούχα, να φαίνεται η κοιλιά μου».

Για να λάβει αμέσως την απάντηση-μπηχτή από τονΤσουρό: «Όλο γάμους και εγκυμοσύνες μας λες Ευρυδίκη. Πρόσεχε!».

Τότε η ίδια, εμφανώς αμήχανη ανταπάντησε: «Εντάξει, είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει», ενώ στην κουβέντα παρενέβη και η Νόνη Δούνια η οποία έκανε τη ρητορική ερώτηση «Η ηλικία είναι ή η στιγμή;».

«Η στιγμή. Η ηλικία», απάντησε η Ευρυδίκη.

Σε εκείνο το σημείο, τον λόγο πήρε ξανά ο Κώστας Τσουρός, κάνοντας την Ευρυδίκή Βαλαβάνη να αισθανθεί ακόμα πιο αμήχανα, αφού την ρώτησε «Ο σύντροφος είναι;»

Τότε, η Βαλαβάνη, θέλησε αμέσως να αλλάξει κουβέντα, μη ξέροντας τι να του απαντήσει, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της, παρά το γεγονός πως έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία της για τη δημιουργία οικογένειας.

Λέτε να έχουμε σύντομα ευηχάριστα;

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.