Όλοι ερωτευμένοι μαζί της στα '90s: H εντυπωσιακή ηθοποιός του ΑΝΤ1 Μαίρη Βλουτή παραμένει θεά (Pics)

Όλοι ερωτευμένοι μαζί της στα ’90s: H εντυπωσιακή ηθοποιός του ΑΝΤ1 Μαίρη Βλουτή παραμένει θεά (Pics)

Η ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω κακής... πλαστικής.

Μπορεί από την εμβληματική σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου να πέρασαν 1500 ηθοποιοί περίπου συνολικά στα 14 χρόνια καθημερινής προβολής της, τα πρόσωπα όμως που θυμόμαστε και έχουμε ταυτίσει με την απογευματινή σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 είναι μερικές δεκάδες. Ένα από αυτά είναι η Μαίρη Βλουτή.

Απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, σχολών χορού, με πτυχία στη μουσική και το τραγούδι αλλά και την αισθητική, η πολυτάλαντη Μαίρη Βλουτή έκανε το τηλεοπτικό μπαμ της ως Τατιάνα Δράκου, κόρη του Γιάγκου. Ήταν μάλιστα η τρίτη ηθοποιός που έπαιξε τον ίδιο ρόλο μέσα στα 14 αυτά χρόνια.

Η πολύ εντυπωσιακή καστανή στην αρχή και ξανθιά ηθοποιός αργότερα, έχει πλέον αποσυρθεί από την υποκριτική και έχει αλλάξει επαγγελματικό τομέα απασχόλησης. Παραμένει εντυπωσιακή και ξανθιά, όμως όπως είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερή της συνέντευξη, μία πλαστική επέμβαση που είχε κάνει πολλά χρόνια πριν παραμόρφωσε μέρος του προσώπου της.

Η Μαίρη Βλουτή είχε πει σχετικά: «Ήταν η εποχή που ξεκίναγα στην τηλεόραση και κάποιοι καλοθελητές μου είπαν ότι επειδή είμαι λίγο μαγουλού θα μου έκανε μια καλύτερη εικόνα να έκανα μια “ιστορία” εδώ, στα χείλη. Τους άκουσα και την πάτησα. Με το πέρασμα των χρόνων μου δημιουργήθηκε σε αυτό το σημείο μια ιδιαίτερη φλεγμονή η οποία δυστυχώς δεν φεύγει με τίποτα. Δεν αναλαμβάνει κανένας να μου το φτιάξει, είναι άκρως επικίνδυνο και υπάρχει περίπτωση να πάω για μαλλί και να βγω κουρεμένη. Κάθε χρόνο είναι και χειρότερα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.